torstai 23. huhtikuuta 2015

Puuha-Perttuliina

Sepä se, kun ei meinaa housuissaan pysyä, kun saa hyviä ideoita toteutettavaks asti. Ei mua kauheesti oo aiemmin huvittanu sisustaa, kun ei oo ollu kunnon ideoita, eikä vaan yksinkertasesti jaksanu innostua aiheesta. Taispa mun asenne aiheuttaa pahennustakin eräissä, krrhhmm.

Nytpä kuitenki joku pesänrakennusvietti iskeny ja oon ehtiny kääntää taloo ylösalasin, mutta ei oo ennen -kuvia, nii turha laittaa mistää isommasta jälkeen -kuviakaa. Tietäjät tietää, millasta on ollu ja ne, jokka meillä on käyny 'uudistusten' jälkeen, tietää millasta on. Kovasti mulla on vielä eteiseen ja vessaan ideaa, mutta ku pitäs ne päästä ihan kunnolla toteuttaan, kun ne nappasee aikaaki ihan kunnolla.


Tommosen kyltin sutustelin vessan oveen, kunhan se vaa joskus pääsis siihen asti. :---D Tikut ostettu Tigerista, eikä pöllitty neuvolasta, vaikka sitäki jo kysyttii... Simpukat jäätävässä pöntössä Tokmannilta ja nyt täytyy varmaa alkaa kylvää niitäki joka paikkaa, ku ei tohon mennykkää montaa.


Canvas -pohja Tigerista, 4 pakettia liituja Kirjapörssistä ja sipaus maalia teksteihi. Mää kyllä tykkään tästä ja isosti. Ja tosi superhelppo tehä. Kuumaliimalla liidut kii ja hiustenkuivaajalla kuumentaa liituja. Teksti on muute Pocahontasista.


Ja tän mää tein äiten keijumetsään mökille, ku sillä on siä kaikkee tilpekööriä. Tikut on samoja, mitä beach-kyltissä ja noi oven vieressä olevat tolpat on kans samoja, mutta kuorrutin kuumaliimalla ja juuttinarulla. Kahva tehty askartelutimangista ja rautalangasta. Alusta on tiilestä, jonka löysin meidän pihasta. Luulin sitä ensin pesusienen palaks...

2 kommenttia:

  1. Pesusienen palaks :D :D :D Melkein tuli housuun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mistä mää tiiän mitä tuolla pihalla on. :----D

      Poista