maanantai 31. elokuuta 2015

Sairaalan saamiset

Olin kun pikkulapsi jouluaattona, kun availin kotona sairaalasta saatua Liberokassia ja Pamperssalkkua. :---D Ja tietysti neuvolasta saatua Ainupakettia, mutta siitä en muistanu ottaa kuvia.

Liberokassista tuli paketti ykkös- ja kakkoskoon vaippoja, vauvaöljy, vauvan pesuneste, rintaliivinsuojia, muutamia esitteitä ja lappusia, siteitä, kosteuspyyhkeitä ja Pertsa Perhonen. Perhonen onki löytäny paikkansa pinnasängyn reunasta ja on ihan suosikki meillä! Sille jutellaan, höpötellään, jokellellaan ja naureskellaan. Ja jos vähän itkettääkin, niin se vie kyllä pahan mielen pois. 

Pampersalkusta tuli tollanen vauvakirjan tapanen vihkonen, neljä vaippaa, pieni hammastahna tuubi(???:---D), vauvaöljy, vauvan pesuneste, kosteuspyyhkeitä, 'saniteettipussi', lippuslappusia ja sukat! Toi Lindexin kuvasto oli kyllä niin turha. Siinä tuli -30% alekuponki ja se oli menny vanhaks jo 30.6. kun me oltiin vielä sairaalassa. :---D Ja noi natusanin kosteuspyyhkeet oli kyllä kans ihan susia. Yritti ottaa yhen, nii tuli kuus kerralla ja ne haisi mun nenään tosi pahalle.

Ainulaatikosta tuli 130ml MAM Anti-colic-pullo, 5ml medelanännivoidenäyte ja iiiso kasa lappusia. Toi pullo on kyllä ollu pelastus, koska meillä siirryttiin 4vk ikäsenä kokonaan korvikkeelle ja toi pikkupullo on ihan mahtava mukaan, jos käydään jossain nopeesti. Ei vie paljoo tilaa. 

2 kommenttia:

  1. LÖYSIN SUN BLOGIN T:NÖNNÖ :--)

    Kiva lukee täältä kuin teillä menee btw.Vaikken oikee näist vauva juduist perusta nii kiva kattel kui Joona kasvaa ja touhuutte kaikkee :--3

    VastaaPoista